Incalzire in pardoseala Vaslui

Incalzire in pardoseala-Vaslui

Comercializam si montam toata gama de sisteme pentru incalzire in pardoseala in Vaslui.

Teava pentru incalzire in pardoseala.

Distribuitor cu debitmetre pentru incalzire in pardoseala.

Aditiv sapa pentru incalzire in pardoseala.

Banda perimetrala pentru incalzire in pardoseala.

Placa nuturi pentru incalzire in pardoseala.

Toata gama de componente pentru incalzire in pardoseala.

Incalzire in pardoseala

Incalzirea reprezinta un aspect foarte important in proiectarea unei cladiri, cu solutii multiple de realizare. Sistemele pentru incalzire sunt in continua dezvoltare si imbunatatire, decizia alegerii variantei optime devenind dificila. Cu o experienta de peste 12 ani in sisteme de incalzire in pardoseala, Sc Stocon Srl, Partener Autorizat Rehau Instalatii, va recomanda cu incredere: incalzire in pardoseala.

De ce sa alegeti incalzire in pardoseala ?

Variatiile de temperatura se pot produce atunci cand se utilizeaza radiatoare sau alte corpuri de incalzit, datorita zonei de acoperire neuniforme. Incalzire in pardoseala – se realizeaza pe intreaga suprafata de contact, caldura fiind receptionata uniform la nivelul corpului.

 Incalzire in pardoseala: ofera o curba a nivelului de transfer de caldura ideala, prin conceptul  “warm feet and cool head” (incalzire uniforma la nivelul corpului, caldura ajungand optim la nivelul capului), fata de incalzirea prin corpuri de incalzit care ofera o curba a nivelului de transfer neuniforma “hot head and cold feet” (incalzire in exces la nivelul capului, la nivelul corpului avem senzatia de rece).

Incalzire in pardoseala – confort, liniste

Ambientul oferit de incalzirea in pardoseala ofera confort si liniste, diversele activitati din cadrul biroului / casei, fiind mai placut de realizat. Incalzirea in pardoseala distributie uniform caldura pe toata suprafata podelei, rezultand un ambient placut “warm feet, cool head”. Incalzirea in pardoseala –  incalzeste incaperea prin intermediul unui nivel ridicat de caldura radianta, eliminand senzatia de aer uscat.

Incalzire in pardoseala – economic si ecologic

Incalzirea in pardoseala, ofera o economie de pana la 30 %, din consumul necesar incalzirii casei. Prin incalzirea care se realizeaza din partea de jos in sus, corpul beneficiaza de caldura necesara mult mai repede, putand astfel reduce indicele de confort termic intre 1-2 grade Celsius, rezultand  astfel o economie de energie.

Incalzire in pardoseala – igiena, siguranta, mentenanta redusa

Podelele curate si incalzite, diminueaza semnificativ aparitia microbilor si a prafului. Realizarea incalzirii fara miscarea curentilor de aer, ajuta la mentinerea sanatatii, mai ales pentru persoanele cu alergii si astm. Eliminarea corpurile de incalzit, care uneori fiind incinse pot provoca rani copiilor, persoanelor in varsta, incalzirea in pardoseala este solutia ideala pentru gradinite, scoli, centre pentru ingrijire, etc. Utilizatorul poate regla temperatura ambientala foarte usor, sistemul fiind foarte bine conceput si usor de intretinut.

Incalzire in pardoseala – design atragator

Datorita faptului ca, intreg sistemul pentru incalzire este total ascuns; fara tevi aparente, corpuri, etc., amenajarea si exploatarea spatiului se poate face foarte usor. Sistemul de incalzire in pardoseala, inglobat in pardoseala si operabil din termostat / telecomanda, ofera o garantie de 100% a inclazirii. Suprafata podelei reprezinta un emitator foarte mare de caldura, care se poate realiza doar prin circulatia apei “calde” (apa este incalzita intre 35-45 gr C). Astfel avem posibilitatea folosirii surselor de energie regenerabile ca, energia solara, apa geotermala.

Incalzire in pardoseala Rehau

CALITATE GERMANA si Know-How

Rehau este un brand lider mondial, recunoscut pentru Calitate, Inovatie si Fiabilitate. Fondat in anul 1948, Rehau a capat o reputatie impecabila, in intreaga lume, pentru dezvoltarea solutiilor inovatoare care acopera un spectru larg de produse si servicii: Constructii, Auto, Design pentru mobila, Solutii industriale.

Fiind o companie privata, cu un management independent si performant, Rehau a beneficiat de o crestere de piata continua. Prin intermediul celor 15.000 de angajati, in permanenta motivati si celor peste 170 de sedii din intreaga lume, REHAU a transformat toate cerintele clientilor in produse si servicii, care depasesc in fiecare zi asteptarile lor.

Incalzire in pardoseala Rehau, peste 30 de experienta pentru d-voastra.

incalzire in pardoseala

Incalzire in pardoseala pentru segmentul rezidential, industrial, apartamente, spitale, scoli, centre, univesitati, etc.

incalzire in pardoseala

Incalzire in pardoseala, sisteme principale:

Incalzire in pardoseala cu placa cu nuturi– asigura o sustinere sigura a tevii,accesibila si etanseaza impotriva apei din sapa si umezelii.

Incalzire in pardoseala cu plasa de sarma– aplicare universala indiferent de izolatia aleasa, adecvat in zone cu sarcini de circulatie mari daca se monteaza pe izolatie din polistiren, pozare rapida a plasei de sarma, adecvat pentru sapa fluida.

Incalzire in pardoseala cu sina raufix– fixare solida a tevilor, montajul sinelor fara unelte, fixare precisa a sinelor, montajul simplu al sistemului.

Incalzire in pardoseala cu placa tacker– avand o suprafata de instalare redusa, placa tacker REHAU sub forma de bucati pliante este potrivita mai ales pentru spatii mici, intortocheate.

Incalzire in pardoseala reabilitare cladiri– sistemul se foloseste la reabilitarea cladirilor de locuinte, in special in incaperi mici cu pardoseli ceramice, precum bai sau bucatarii. Se utilizeaza in special cu mase de egalizare pe baza de apa, cu realizare de inaltimi reduse ale temeliei.

Incalzire in pardoseala uscat-instalare rapida si sigura prin tabla conductoare termic caserata din fabrica, acoperire simpla si rapida prin zone de rupere integrate, tablele conductoare termic nu se deniveleaza la introducerea tevilor de incalzire, rezistenta la actiune mecanica pe suprafetele instalate, inaltime redusa a constructiei.

Incalzire in pardoseala industriala

Incalzire in pardoseala – incalzire – pardoseala